Sedan starten 1988 har vårt mål varit att erbjuda toppkvalitet i allt vi gör, som till exempel materialval, utförande och service. Och våra nöjda och återkommande kunder är det bästa beviset på att vi gör rätt. Vi hjälper dig gärna till en bättre akustikmiljö!

Vi som jobbar med akustik- Acoustic Montage AB

Hög servicenivå med pålitliga och kunniga medarbetare

Våra kunder ställer höga krav och eftersom vi jobbar med skolor, kontor, konferensrum och industrilokaler är det otroligt viktigt att vårt arbete blir väl genomfört. Med god akustik flyter verksamheten nämligen på och medarbetarna mår bättre. Vi är kända bland våra uppdragsgivare att alltid leverera noggrannhet och god service, det är så vi har lyckats få flera långvariga kundrelationer.

Punktlighet och flexibilitet är självklarheter för oss. Vi är vana vid snabba förändringar i tidsschemat och jobbar aktivt för att lösa eventuella problem så smidigt som möjligt utan att påverka arbetets gång.

Vår arbetsmiljö är minst lika viktig som vår syn på punktlighet. Våra material tar aldrig upp onödig plats på bygget, tack vare vårt egna lager och våra egna bilar levererar vi våra akustikplattor och andra produkter löpande och håller vår arbetsyta ren både under och efter jobbet.

Kunskap och kvalitet för bra akustik

Kompetens går hand i hand med vårt kvalitetstänk. Vår personal löpande utbildning så att vi kan fortsätta garantera våra kunder högsta kvalitet. I dag har vi tre anställda montörer och ett brett nät av utbildade taksättare som vi anlitar vid tillfälliga arbetstoppar.

Vi vet att det kan vara svårt att välja bland alla olika typer av akustiklösningar. Därför ställer vi gärna upp som bollplank för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för just era behov av ljudabsorbenter. Kontakta oss för ett första samtal!

Auktoriserat undertaksföretag med stor erfarenhet

Vi är auktoriserade av Undertaksföretagen och är medlemmar i Stockholms Byggmästarförening, Undertaksföretagen samt Sveriges Byggindustrier.