Ljudabsorbenter på kontorslandskap

Det blir allt vanligare att företag skapar kontorslandskap. Detta gör man oftast för att man vill öka kommunikationen mellan kollegor och olika avdelningar. Man placerar också chefer tillsammans med andra kollegor för att öka transparensen i företaget och för att få ett annat arbetssätt. Det blir ett öppnare arbetssätt där man kommunicerar med alla och utbyter idéer istället för att man sitter instängd på ett kontor med sina egna tankar. Detta funkar bra i vissa branscher. Risken finns dock att det blir för mycket ljud och att man istället blir störd av det ständiga sorl som skapas i ett kontorslandskap.

Hur ska man dämpa ljud på kontor?

Den frågan är det många som ställer sig, och oss, för den delen. Vi har lösningen på den frågan! Vi har hittills hjälpt många olika kontor, både mindre och större, med hjälp av ljudabsorbenter. Ljudabsorbenter för kontor finns i alla möjliga färger och former för att de ska smälta in i stilen och omgivningen. Syftet är dock det samma för alla ljudabsorbenter – de dämpar ljud. De kan monteras i taket och på väggen, beroende vad som passar ljust ert kontor.
I en kontorsmiljö där det är ett konstant sorl utav pratande människor, smattrande tangentbord och människor i rörelse fungerar ljudabsorbenter mycket bra som en ljuddämpning. Ljudet blir mer avlägset och arbetsron höjs.

Ljudabsorbenter till ert kontor?

Sitter du i ett kontorslandskap med för högt ljud? Behöver du hjälp med ljuddämpning på ert kontor? Kontakta oss så ger vi er bästa råd för hur vi kan montera rätt ljudabsorbenter på just ert kontor. Vi löser era behov för att skapa en bättre, lugnare arbetsmiljö där ni kan prestera lite bättre, må bättre och inte känns samma trötthet.