Akustikplattor i tak och på vägg

Ljudabsorberande Akustikplattor är något vi använder oss av för att dämpa ljudet i många olika miljöer. Några av de miljöer där ljuddämpande plattor eller akustikplattor är vanligt förekommande är:

  • Kontor
  • Skolor
  • Stora lokaler
  • Restauranger
  • Konferenslokaler

Vi monterar ljuddämpande plattor i form av akustikplattor i alla möjliga miljöer för att skapa en bättre ljudmiljö och för att det blir en bättre stämning med en bra ljudmiljö. Speciellt vanligt är det att använda sig av ljudabsorberande plattor eller akustikplattor i stora lokaler där det vistas mycket människor samtidigt. Där det är mycket folk i rörelse blir det naturligt ett högre ljud, där ljudet studsar mellan väggar, tak och golv. För att förhindra detta studsande ljud kan man alltså sätta dessa ljudabsorberande plattor för att dämpa ljudet. Ett mer dämpat ljud skapar också en bättre stämning.

Ljuddämpande plattor – vilka akustikplattor löser dina behov?

Jo, det är här vi kommer in i bilden. Vi har lång erfarenhet av att montera akustiktak, plattor och ljudabsorberande plattor i olika slags miljöer. Vi vet vad som passar bäst i just den miljö och den lokal där du tycker att ni behöver dämpa ljudet. Kontakta oss, så rådgör vi med er, för att förstå ert behov. Utefter det kan vi sedan komma fram till en lösning som passar just er.