• Referens
  • Referens
  • Referens

Här ser ni bilder från vårt arbete med TV4 kökets nya studio i Stockholm där stilrena ljudabsorbenter installerades. Bilderna visar processen innan, under och efter installationen av ljudabsorbenterna “Ecophon Industry Modus Black 50mm”. Installationen tog 2 dagar och utfördes av vår kunniga och auktoriserade personal. 

Om man tittar på TV hemma är det kanske sällan man inser hur mycket arbete som lagts ner på studion för att förmedla ljud av hög kvalitet. Ofta vill man undvika ljud från gatan, buller från byggarbete eller andra störande ljud. I en studio som huserar ett kök blir ljudkvaliteten dessutom en ännu viktigare utmaning. I matlagningens hetta är det väsentligt att ljudet förblir tydligt och att tittarna enkelt kan förstå vad som händer. Det är även viktigt att se till att ljudabsorbenterna är diskreta och inte syns i bild. Allt detta och lite till lyckades vi uppnå i projektet med TV4 köket. Ljudabsorbenterna ser både stilrena och diskreta ut samtidigt som de gör ett toppenjobb för att se till att ljudet i studion förblir av god kvalitet.  

Akustiktak till din studio

Vi på Acoustic montage arbetar med akustiktak till ett flertal olika miljöer. Ljudabsorbenterna som använts i detta projekt passar till studior för både musik och TV produktion. Kontakta gärna oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig att skapa en bättre ljudmiljö till din arbetsplats, studio eller lokal. 

Läs mer om akustiktak här.

« Tillbaka till alla referenser