• Referens
  • Referens
  • Referens

Här ser ni bilder från vårt arbete med restaurang J12 i Upplands Väsby. J12 är en fullservicebyggnad utvecklad av FastPartner som erbjuder ett flertal förmåner till sina hyresgäster. Byggnaden huserar flertalet verksamheter, däribland restaurangen J12 som erbjuder god mat i trivsamma lokaler. 

Ljuddämpande material till restauranger

Restauranger är miljöer som ofta behöver ljudanpassning. Slammer och buller från köket och allmänt sorl från glada restaurangbesökare kan tillsammans skapa en symfoni av störande ljudmoment som påverkar gästens besöksupplevelse negativt. Tack vare ljuddämpande material kan restaurangbesöket bli mycket trivsammare. Två av Acoustic Montages kunniga montörer fick i uppgift att installera ljuddämpande material som skulle passa J12s restaurang. Det ljuddämpande material som installerades var plattorna Träullit Kant B i en specialkulör för att skapa en enhetlig känsla i restaurangen. Kulören passade J12s design och de ljudabsorberande plattorna ser stilrena ut samtidigt som de gör ett toppenjobb på att minimera störande ljud. Ljudabsorbenterna har installerats efter restaurangens utformning och skapar ett behagligt lugn i lokalen. Tack vare de nya ljudabsorberande takplattorna blir lunchen i restuarangen den trivsamma paus i vardagen som den bör vara. 

Installeringen av det ljuddämpande materialet tog endast en vecka och resultatet blev både snyggt och i linje med restaurangen J12s design. Kontakta oss redan idag för prisförslag och för mer information om hur vi kan hjälpa dig skapa en trivsam ljudmiljö för din verksamhet. 

« Tillbaka till alla referenser