• Referens
  • Referens
  • Referens

Ovan ser ni bilder från installationen av ljudabsorbenter till Convendums trivsamma lokaler i hjärtat av Östermalm. Convendum erbjuder kontorslokaler till företag och är ett modernt koncept där människor möts i både arbete och vardag. I kontorslokaler är det särskilt viktigt att kunna arbeta utan störningsmoment. Ett stenkast från Stureplan där stadspulsen är som intensivast ligger Convendums coworking spaces på Biblioteksgatan 29. För att undslippa störande ljud från andra verksamheter och från gatan utanför gavs Acoustic Montage möjligheten att installera ljudabsorbenter som går i stil med Convendums lokaler.

Skapa arbetsro på kontoret med ljuddämpande material

Vi ville erbjuda en ljudlösning som ser representativ ut samtidigt som den ger människor tillfälle att arbeta ostört och effektivt i sin vardag. Därav installerades ljudabsorbenterna Ecophon Focus A Dark Diamond 600×600 som ser snygga och diskreta ut samtidigt som de gör ett otroligt jobb på att dämpa ljud från omgivningen. Installationen av ljudabsorbenterna gjordes på andra till sjunde våningen och tog 75 dagar. Ljudabsorbenterna installerades i ett flertal olika miljöer på Convendum. Korridorer, konferensrum, kontor och mötesytor i husets våningar berikades med våra effektiva absorbenter. Installationen gör att människor kan vistas och mötas i lokalerna utan oro för att ljudnivån ska störa kollegorna. Viktiga möten kan ske utan störningsmoment, varken inifrån kontoret eller utifrån gatan. Detta innebär att människor, i linje med Convendums vision, kan mötas och utveckla sina verksamheter i den pulserande stadskärnan.

Ljudabsorbenter till kontor & arbetsplats

Vi på Acoustic Montage är stolta över våra högkvalitativa akustiktak och ljudabsorbenter som hjälpt till att förbättra miljön på arbetsplatser och kontor. Behöver du förbättra ljudmiljön på jobbet? Tveka inte att kontakta vår kunniga och auktoriserade personal redan idag så hjälper vi dig ta fram en ljudlösning som går i linje med din verksamhet. 

Läs mer om hur man kan dämpa ljudet i kontorlandskap.

« Tillbaka till alla referenser