Ecophon väggabsorbent

Vi samarbetar med Ecophon som levererar väggabsorbenter i olika format. De finns flera olika val av system och man kan också välja nästan precis vilken kulör man önskar. Ecophons produkter kommer i flera olika ytskikt såväl som färg. Detta gör det möjligt att montera ljudabsorberande system i vilken miljö som helst, man kan passa in design, känsla, stil och färg med Ecophons olika val. Det är en av de största fördelarna till att vi använder oss av Ecophon. De jobbar också medvetet och kontinuerligt med att minska miljöpåverkan, vilket vi på Acoustic Montage stöder.

Ecophon Focus och Ecophon Gedina

Ecophon finns som sagt i en rad varianter vad gäller material och ytskikt. Ecophon Focus och Ecophon Gedina är bara två av de produktfamiljer vi använder när vi hjälper olika kunder i olika slags lokaler, både kontor, studio, skolor m.m.

Vi har möjligheten att ge dig som kund ett flertal valmöjligheter på grund av Ecophons stora urval. Ecophon Focus har ett brett utbud av designmöjligheter och det är stor flexibilitet i kulörer, kanter, storlek på absorbenter, bärverksynlighet och belysning.
Ecophon Gedina är en klassiker med tre olika kanter och flera olika storlekar att välja på. Denna variant är lätt att demontera och det kan vara en stor fördel beroende på lokal och ändamål.