Arbetsstyrkan
Kvalitet är vårt ledord

Våra ambitioner var höga när vi startade 1988. Kvalitet skulle vara vårt ledord – både när det gäller val av material, utförande och service – och så är det fortfarande. Nöjda kunder som återkommer är det bästa beviset på att vi tänkt rätt. Läs mer om några av våra tidigare uppdrag med ljudabsorbenter här.

Hög servicenivå, pålitliga och kunniga medarbetare
Våra kunder ställer höga kvalitetskrav: skolor, kontor, konferensrum och industrilokaler är några av de miljöer vi arbetar i för att säkerställa god akustik. Vi är kända för vår noggrannhet och goda service – därför väljer många kunder att anlita oss igen:

  •  Punklighet och flexibilitet är självklarheter för oss – att respektera de snabba förändringar som kan uppstå i kundens tidsschema.
  • Vårt material tar aldrig upp onödig plats på bygget – med eget lager och egna bilar levererar vi löpande och håller självklart rent både före, under och efter jobbet.
  • Kompetens är det viktigaste när vi väljer medarbetare. Vi har tre anställda montörer och ett brett nät av utbildade taksättare som vi anlitar vid tillfälliga arbetstoppar. All vår personal får löpande utbildning för att garantera fortsatt hög kvalitet.

Auktoriserat undertaksföretag med stor erfarenhet
Acoustic Montage AB grundades 1988. Vi är auktoriserade av Undertaksföreningen, samt medlem i Stockholms Byggmästarförening, Undertaksföreningen och Sveriges Byggindustrier.