Många av våra uppdragsgivare sitter i tuffa miljöer som kräver hög kvalitet. Skolor, kontor och industrilokaler har ofta problem med dålig ljudabsorption och resultatet blir en ohälsosam arbetsmiljö. Vistas du länge i dessa miljöer ökar du risken för att känna av stress, trötthet och huvudvärk som leder till koncentrationssvårigheter och i värsta fall att du behöver vara borta från jobbet.

Vi är måna om våra kunder och vill gärna komma in i processen så tidigt som möjligt, så att vi kan diskutera vilka behov som finns och erbjuda anpassade lösningar för just din arbetsmiljö. Vi har lång erfarenhet av akustiklösningar och har under åren jobbat med bland annat renoveringsobjekt, ombyggnationer och kontorsanpassningar.

Installerat akustiktak

Ljuddämpare i tak eller på väggar
Akustiktak är en diskret lösning framtagen för att smälta in i omgivningen och kommer i flera olika färger. Akustikplattorna blir ett slags innertak som fångar upp ljudet och skapar en trivsam miljö. I lokaler med låg takhöjd kan det vara bättre att i stället välja väggabsorbenter då akustiktaken sänker takhöjden något.

Väggabsorbenter fungerar på samma sätt som taklösningarna och är ett slags beklädd vägg som liksom akustiktaken dämpar ljudnivån. Våra väggabsorbenter finns i flera olika färger och mönster och kan även beställas med dina egna motiv, en populär inredningsdetalj både i hemmet och på arbetsplatsen.