Minska ljudnivån – må bättre!

Ljud är en av de arbetsmiljöfaktorer som påverkar oss starkast. Och att minska ljudnivån är ett av de effektivaste sätten att skapa bättre arbetsmiljö. Med en bra akustiklösning slipper ni problem med buller som skapar trötthet och koncentrationssvårigheter.

Ljuddämpare i tak eller på väggar

Vi har lång erfarenhet av att montera akustiktak. Många av våra uppdragsgivare har tuffa miljöer som kräver hög kvalitet – skolor och industrilokaler är ett par exempel. En stor del av våra uppdrag gäller renoveringsobjekt, ombyggnationer och kontorsanpassningar.

I många miljöer är väggabsorbenter – akustikbeklädda väggar – den bästa lösningen. Det gäller speciellt lokaler med låg takhöjd. Väggabsorbenter tillverkas idag i olika färger och mönster – det går även bra att trycka väven med egna motiv. Därför har väggarna blivit en populär inredningsdetalj i både hem- och kontorsmiljöer.

Du som kund ska känna dig trygg med våra tjänster. Därför är vi måna om att, på ett så tidigt stadium som möjligt, sätta oss in dina behov och diskutera möjliga lösningar. Slutresultatet: en funktionell akustiklösning som passar väl in i er specifika miljö.