Untitled-2

Nöjda kunder är vårt mål

Därför utför vi varje uppdrag med samma fokus på kvalitet, god service och pålitlighet. Vi är stolta över att flera kunder väljer att anlita oss om igen – det är det bästa betyg vi kan få!

Vi har förbättrat ljudmiljön i skolor, kontor, industrilokaler, konferensrum och restauranger – miljöer som kräver akustik- och undertak av högsta kvalitet. Här intill ser du några av våra uppdrag som vi utfört i gott samarbete med beställare och leverantörer. Vi hoppas att de ger dig inspiration, idéer och lust att lära mer.

Vi vet att det kan vara svårt att välja bland möjliga akustiklösningar. Därför ställer vi gärna upp som bollplank för att hjälpa dig hitta den bästa lösningen för just era behov av ljudabsorbenter. Kontakta oss för ett första samtal: Hans Nyberg 070-676 10 10 eller Kent Johansson 070-676 20 10.

Brf Beckasinen

Kundens behov: Upprustning av entré och trapphus i fastighet från början av 1970-talet. Arkitekterna Sven Östlin och Jeanette Karsten skapade en vacker entré med konstverk och speglar.
Vår uppgift: Att montera tak som matchade den fina entrén och trapphuset. Arkitekten deltog aktivt i beslutet och vi monterade Ecophon Focus DXL akustiktak med fasta friser mot omslutande väggar.